En jobb-lördag

Drömde så knasigt, men jättemysigt inatt. Jag var hemma i Vidsel och var barnvakt åt Ronja. När hon vaknade på förmiddagen fick hon sin vällingflaska. Sedan satt vi i soffan och såg på TV hela dagen och myste. Hon skrattade och var så glad! När klockan blev typ 16, och jag visste att mamma och Zara snart skulle komma hem så tänkte jag att det är bäst flickan får äta lite. Så kommer jag på att hon bara ätit en enda gång på hela dagen! Dom ska ju äta 5-6 gånger på en dag, och här står jag kl 16 och gör iordning dagens ANDRA flaska! Herregud, hur ska ungen kunna orka äta 3 gånger till efter den?
Ja, hur det gick vet jag inte, för jag hann vakna innan dom kom hem. Puh.. Var så himla trött på jobbet imorse, visste inte hur jag skulle kunna hålla ögonen öppna. Men det gick, och snart ska jag tillbaka igen. Har bara hunnit diska undan och agerat fotograf på timmarna. Hade ju tänkt hinna se lite Vampire Diaries, men det får väl bli då jag kommer hem ikväll.


Storebror - The Bodybuilder.

Imorgon är det första advent. Det firar jag med att jobba 6:45-15:15. Sedan blir det en snoa på skyltsöndagen innan ett riktigt hårt träningspass. Malin tog visst ut sig ordentligt igår, så då får jag göra det imorgon. Ska man bli lika fit som Johan är det nog bäst man sätter igång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0