Hällsel

I tisdags då jag slutade var det bara att fara hem och invänta mamma och morfar, packa in sig i bilen och dra iväg till stugan i Hällsel. Det första som slog oss var att vi inte blev uppäta direkt då vi öppnade bildörren. Det har knappt funnits ett mygg, knott eller annat flygfä där! En del trollsländor, men det var allt. Det har varit så himla härligt!


Vi började arbeta kl 7:30 på morgonen, höll på till ca 15:30.

Igår sken solen hela dagen, och jag arbetade på i shorts och bikini. Har klippt gräset med grästrimmern och fått snygg arbetsbränna. Har badat och tvättat av allt gräs i älven, riktigt varmt var det! Har bara haft det lugnt och skönt, trots arbete.


Syns kanske inte så tydligt, men jag har fått en snygg bränna efter selen till grästrimmern/röjsågen.

Det är som lustigt, varje gång man kommer till stugan känns det så naturligt att det inte finns rinnande vatten eller el. Man får gå till älven för att hämta disk- och tvättvatten. man får gå till kallkällan för att hämta drickesvatten. Man skiter på utedass och bryr sig inte om att man "glömt" att spola. Lika naturligt känns det sen att komma hem och ha rinnande, drickvänligt vatten i kranen, man har elspis och inte gasolspis. Man spolar efter man varit på toa och man känner faktiskt lite stressen över att se TV och sitta på internet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0