Lite av varje

Vaknade 8 imorse. Jag som hade tänkt sova ut länge, länge idag. Men jag lyckades somna om i 2 timmar, inte dåligt! Låg sen och läste i en timme, inte dåligt det heller.
Har fyllt min nya iPod med lite musik, den kommer att komma till användning snart!
Sen har jag vaxat mina ben, mycket välbehövligt kan jag lova! Tyvärr får man ju inte med riktigt allt själv. Hade tänkt fara till en salong i Piteå i veckan, men det fanns inga tider. Så kanske unnar mig det någon annan gång istället.

Har även hunnit vara iväg på byn en stund, köpt lite bra-att-ha-grejer på Apoteket och sen handlat lite proviant på Konsum. Var in på Mim som har superrea nu. Hittade en del fina grejer, men jag har ju som betsämt mig för att inte handla nå mer kläder nu. Garderoben är full sen länge, och när man mest bara jobbar och går omkring hemma så behöver man inte vara så fint klädd jämt. Så köper jag mer kläder nu så kommer jag aldrig hinna ha det. Så det så! Men jag såg en mössa i Pippi-tröja-mönster. Ni vet, den vita stickade tröjan hon har med blå och röda ränder. Den var fin!

Nu har jag sett ett avsnitt av Fringe, börjar vara så himla spännande nu! Men hinner inte se mer av det nu, för jag måste iväg och jobba. Och ikväll tror jag att Mentalist börjar om, så det ska man kolla in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0