Nya skor

I torsdags så var jag och mamma till Piteå för middag hos lillebror och bio. Men innan det så hann vi en snabbis in på Scorett, mamma hade sett ut nå skor till mig. Hon hade tänkt sig dom som jobbskor på hotellet, men då jag länge varit ute efter ett par men aldrig hittat några (som passar mig och min fot) och nu hittade, så kunde jag ju inte köpa dom som jobbskor. Utan det blev som vanliga skor! Äntligen! Köpte ett par förra året, men efter att ha provat dom hemma i lägenheten var jag tvungen lämna tillbaka dom, dom satt inte som dom skulle. Det gör dom här!



Jag söker en mer rejäl sko till jobbsko, lite som en gympasko, men snyggare. Jag ska orka gå 12 timmar i dom utan att bli trött i foten, typ. Tror man är ganska trött i fötterna om man går i dom här i 12 timmar.

Och när vi ändå var och tittade på dom där skorna så hann man ju se på lite annat också. Bland annat en ballerinasko i skinn! För inte så hemskt många kronor ändå. Så jag slog till på dom också! Dom kanske inte är dom mest ungdomliga ballerinaskorna som finns, men dom var sköna och fina. Så det så!


Kommentarer
Postat av: mamma

önskar så att dom hade funnits i en halv nummer större för det var det skönaste skor jag prövat ever. Mina är gudomliga också men dom pruttar ju när man går:( hur kul är det?

2011-08-01 @ 12:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0