Trött!

Idag har jag nog kunnat sova till 12, minst! Är sjukt trött, men efter att ha börjat jobba 6:45 och 7 varje morgon i sex dagar så är det nog inte så konstigt. Att man sen jobbat lite kvällar och inte tagit sig i säng före 23 gör sitt också. Men ikväll kan jag lova att jag ska lägga mig tidigt! För tro inte att man får sovmorgon imorgon på den enda lediga dagen på hela veckan! Blir nämligen att fara till stan och julklappshandla, det är som enda dagen jag och mamma kan. Det blir som så när man har två jobb.

Sen så mår inte min mage så bra, typiskt så här då man är lite trött. Men jag vet varför den inte mår bra. Jag har syndat big time den här helgen! Blev massa fika i fredags och igår åt jag Storforsens Hotells julbord med tillhörande dessertbuffé. Så min mage har inte mått bra alls i helgen. Tänk att den kan slå så bakut av lite (massor) socker. Mådde inte alls så här efter födelsedagshelgen. Tror det beror på en blandning av mycket sötsaker och att jag ätit en hel del tomtegröt sista dagarna. Magen mår nog inte så bra på all mjölk, speciellt då jag sovit lite för lite också.

Oj, vilket tråkigt inlägg det här blev. Men så blir det då man skriver i trötten och med en ond mage. Längtar till kl 20 ikväll, för då checkar jag ut! Så det så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0