Älvsbyn är tydligen bara skit ändå

Läste just ett inlägg på Daniel Paris blogg. Kommer kopiera in texten här eftersom det inte finns någon länk till inlägget. Jag tyckte det var så kul då jag fick höra han på radion, och extra kul då det var för Älvsbyns Gymnasium. Nu tycker jag det bara är skit!

Dålig stil Älvsbyns Gymnasium!

Åh gud va jag är irriterad just nu!

Vart börjar jag? okej vi kör bara. Igår var jag inne på facebook när en söt bloggläsare klickade upp mig på chatten och skrev att hon gillade min radioreklam, självklart så tackade jag så mycket för den fina komplimangen och då sa hon något i stil med att "det är så häftigt att det är just min skola du gör reklam för också!"...då blev jag lite fundersam. Ni förstår, den enda radioreklamen jag spelat in är nämligen den som går på radio just nu och som är för Finest.se iphone app.

Då berättar hon att hon hört reklamen på Spotify och att hennes mentor i klassen spelat den för hela klassen. En reklam där en röst säger något i stil med "Det är Daniel Paris här" och gör reklam för deras gymnasieskola. Hon visade mig även en blogg där en tjej från skolan bloggat om reklamsnutten. Rektorn på gymnasiet vill inte prata om det och reklamföretaget som producerat reklamen Molly.se erkänner att det inte är jag som pratar utan en kille som härmar mig och säger att han är jag! De sa något i stil med att de borde kollat med mig, men inte gjort det.

Herregud jag vet inte vad jag ska säga. Om det är något jag verkligen brinner för så är det utbildning. Jag ställer upp på så mycket skolarbeten som jag kan och hinner med, går själv på Universitetet och bloggar titt som tätt om hur viktigt det är att utbilda sig som ung. Att en gymnasieskola som egentligen bara kunde lagt upp det för mig, frågat mig om jag ville göra en reklamsnutt för dem och med väldigt stor chans fått ett ja från min sida skiter fullständigt i det och använder mitt namn och en kille som HÄRMAR min röst för att locka folk till sin skola gör mig så himla ledsen och upprörd att jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Älvsbynsgymnasium, hur har ni tänkt egentligen!? Åh vad är det som händer med världen...är verkligen jätteledsen just nu...


Kommentarer
Postat av: Erika

Kanske dags att flytta? ;)

Sj tycker jag de ska bli skönt att inte bo i Älvsbyn mer =D

2011-02-14 @ 21:41:31
URL: http://www.mittlovihokksund.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0