Tack för tipsen!

Tack för tipsen på mobiler. Jag har faktiskt funderat på antingen en iPhone eller en Samsung av något slag. Men jag har inte bsetämt mig än. Önskar man kunde få låna hem mobiler en vecka eller så, så man får prova och känna efter om man trivs med dom. Men jag får väl gå in på någon Telia-affär eller så och knappra lite på dom. Kanske måste fara och hälsa på brorsan och fingra på hans iPhone ett tag.

Mamma sitter och gör hemläxa, hon ska föreläsa imorgon. Själv sitter jag här vi datorn och väntar på att hon ska bli klar. Har varit i Kåbban sen mitt på dagen i fredags. Och vad har vi gjort sen dess? Ätit gott av alla de slag, sett på Medium, tagit en promenad till affären. Duschat, bastat och gjort slingor i håret. Ja, det är nog allt det.

Igår såg vi på Melodifestivalen såklart! Heja Danny som gick vidare direkt! Swingflys låt var ganska medryckande, Pernillas var jättefin men passade inte alls in i Mello-samanhangen. Sen så hoppades jag på "Karlsson på taket" som Elli så vackert uttryckte hans framträdande. Han som hade en flanellskjorta och rufsigt hår. Kommer inte ihåg vad han hette, men det var bidrag nr 6. Han hejade jag på, men han kom ju inte ens med till Andra chansen. Nåja, det var ändå hyffs bra bidrag som gick vidare.

Kommentarer
Postat av: Martin

Hej!



Hittade dig på spray och skrev till dig där men jag vet inte om det funkar så jag testar att skriva till dig här på bloggen :)



Du verkar hur som rätt grym så skulle vara kul o snacka lite.



Btw, jag tycker du ska köra på en iPhone!



Kram Martin

2011-02-06 @ 15:28:23
URL: http://trampasnabbare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0