I´m the chef!

Nu är all frukost undanstökad, all disk diskad. Nu väntar jag på att få sätta igång och laga mat! Ja, ni läste rätt, jag ska vara kock idag! Fast det är inte så otroligt som det kanske låter. Kocken hade så ont i halsen, så han har farit hem. Vi serverar ingen lunch idag, eftersom det knappt kommer någon och äter. Men personalen här måste ju ändå få sin lunch. Så jag ska fixa till potatis, köttbullar och gräddsås. Kocken visade mig ett program i ugnen, så då sätter jag bara igång det, in med potatisen och köttbullarna. Efter 15 minuter skriker ugnen till, så då är det bara att plocka ut och sätta ett lock på och in i personalmatsalen. Och såsen ska bara kokas upp på plattan, som redan står varm. Visst var det avancerat värre?!



Då jag har ställt in maten till personalen ska jag hem till mamms och planera Stockholmsresan. Sedan blir det att fara och träna, kanske med Anton. Sen ska det bara tas lugnt resten av kvällen, blir kanske en film hos Annika och Anton.

Update: Jag ska inte ta det lugnt ikväll, jag ska jobba. Här på hotellet. Men jag ska banne mig sluta först! För jag börjar ju 6:45 imorgon på Fyrklövern, plus att jag haft frukosten idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0