Knäpp

Ibland kan man vara rätt knäpp. Satt en stund med mina gamlingar idag och såg på TV, moch himmel så trött jag blev. hade lätt kunnat somna sittandes om jag tillät mig. Tänkte att jag skulle göra en tidig kväll och lägga mig 22, direkt efter CSI:Miami. Tror ni det blev så? Nej, inte alls. Sitter här nu, en dryg timme senare, och har inte ens bytt om eller borstat tänderna.

Kom på att jag var tvungen att bränna ut bilderna från bröllopet, så jag vågar tömma kamerorna. Båda minneskorten har ju varit fulla. Och eftersom jag ska till kära Kåbdalis i helgen, och det verkar bli hyffsat varmt, så ska jag försöka ta lite fina vinterbilder. Alla träd är ju så himla vackra nu när dom är alldeles snöfyllda! Så då var det bara att börja gå igenom bilderna och radera dom som var dåliga, allt skulle nämligen inte rymmas på skivan. Sen började jag bränna ut dom, samtidigt som jag läsa bloggar.

Nu är kamerorna tömda, och jag sitter kvar. Var ju tvungen att blogga också, innan jag gick och la mig. Som om det inte hade räckt med ett inlägg idag. Nej nej. Men nu ska jag verkligen gå och byta om och borsta tänderna. Sen vet jag att jag kommer läsa något kapitel i boken, det gör jag hur trött jag än skulle ha varit. Men man kan ju hoppas man somnar innan midnatt, så man får 6 timmars sömn inatt. Har inte blivit mycket sömn den här veckan kan jag lova.


Bjuder på en snygg (oredigerad) bild på bordsdekorationen från bröllopet, nu när man ändå kollat igenom alla bilder!

Kommentarer
Postat av: ModelBea

Dagens blogg kommer att komma upp imorgon bitti!



Idag har du nämligen den stora chansen att få en inbjudan till "bloggsvar" här i min blogg! Anmäl dig i inlägget om du vill vara med och tävla, lycka till!



Kram Bea



2011-01-07 @ 12:12:46
URL: http://modelbea.blogg.se/
Postat av: Hajjen

Ni är så underbara som tagit så fina bilder! Ska bli spännande att kika på dom :)

Tack än en gång för allt! <3

2011-01-08 @ 10:21:44
URL: http://hannahaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0