Min rygg

Måste bara få berätta hur bra jag har det i ryggen nu. Jag har inte haft ont alls på flera veckor! Vet inte vad det beror på, om det kanske är för att jag har börjat om att träna igen.

Gjorde marklyft igår, mycket rygg där. Och så här dagen efter så känns det så himla skönt, jag har träningsvärk och inte vanlig värk! Just nu känns det som att man är oövervinnerlig, bara för att jag har haft en frisk rygg i ca 1 månad!

Medan man var frisk och aldrig hade ont någonstans så brydde, eller tänkte man sig aldrig för över hur man gjorde saker och ting. Tänk så lätt det var då, och så lätt alla fullt friska har det. Nu när man vet att man har ryggploblem så tänker man sig för både en och två gånger innan man gör en del saker. Speciellt i mitt arbete. Förut så böjde man sig ner med ryggen för att hjälpa någon ta på sig strumporna. Nu går jag alltid ner på knä. Sen försöker man att inte böja och vrida ryggen samtidigt, det är inte bra alls!

Man blir så mycket mer medveten om sin kropp och dess funktioner efter att ha skadat sig. Ibland brukar jag försöka borsta tänderna med vänster hand, bara för att träna upp den lite om man suklle råka bryta högerhanden. Inte för att jag vill det, men man vet ju aldrig. Och då upptäcker man hur mycket man använder vissa kroppsdelar som man kanske inte tänkte så mycket på förut.

Nä, nu ska jag inte tråka ut er mer. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0