Svar på två av 4 frågor

Jag har haft en del funderingar i helgen. Frågor som jag behöver få svar på.

1. Varför jag har fått ut ersättning trots 240 arbetade timmar?
2. Varför jag inte uppfyller ett nytt krav för stämpling, när jag vet att jag gör det.
3. Varför jag inte får spara mina semesterdagar.
4. Varför det är så stor skillnad på våra löner.

Och här kommer hälften av svaren.

1. Tydligen så är det bara vardagar som räknas då man är med i jobbgarantin för ungdomar. Skulle jag bara jobba helger och kvällar skulle jag bli rik som ett troll, för då får jag ändå ersättning för dagen. Tyckte det var så konstigt att jag fått 1 ersättningsdag i Juli, trots 240 arbetade timmar. Dom enda dagarna jag inte jobbade var två helgdagar och en vardag. Alltså får jag ersättning för vardagen. På så sätt, tänk om man visste det förut. Nu har man ju gått miste om en massa pengar. Nåja, jag överlever.

2.
Har precis pratat med A-kassan, och vi har tydligen gått om varandra. Dom hann skicka ett brev där det stod att jag snart hade slut stämpeldagar, och att jag inte uppfyllde ett nytt krav. Men dom hade inte hunnit få in mina arbetsgivarintyg som visar att jag har rätt till nya dagar. Så nu sa hon det, dom hade precis fått in papprena, och jag kommer få nya dagar. Kommer få hem ett papper på det så småningom också.

Resterande frågor hoppas jag få svar på i eftermiddag på personalmötet. Jag ska då ta upp det, så svaren kanske kommer först senare i veckan.


Kommentarer
Postat av: Joakim - STORBLOGGAREN

Svar: Hmm, lite svårt att förklara snabbt men jag redigerar dem i Photoshop. Jag kan försöka göra ett inlägg om hur man gör senare. :)

2011-01-31 @ 11:15:29
URL: http://www.storbloggaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0