Trevligt uppvaknande

Vaknade kl 9 av att telefon ringde. Såg att det var Johan, vilken tur att det inte var någon annan tänkte jag. Han undrade om han och flickan fick komma förbi en stund, såklart! Hann inte ens dra på mig brallorna ordentligt innan han och Ronja kom. Vi fikade en halv semmelmuffins var och surrade lite. Sedan somnade Ronja så då spelade vi lite Wii tills det var dags att hämta upp Bella på dagis. Så jag hade en mycket trevlig morgon måste jag säga!


Mina snygga flickor! Fatta att dom är 1,5 år och 4 månader nu! Helt sjukt vad tiden går!

Sedan såg jag CSI från igår och väntade på träningsmess från Elli. Dessa karlar säger jag då bara. Blev en 20-minutare under solen innan jag for och tränade själv. Men då blev det ett styrkepass istället för ett cardiopass. Men imorgon, då ska jag och Elli iväg! Och kanske Malin, om hon nu behagar svara.


Kolla minisvansen!

Jobbat ikväll, så sjukt lugnt och skönt det har varit. Det är två mindre just nu nämligen. Även om man är helt trött i huvudet då man slutar, så är man kroppsligt inte det. Är skönt att hinna sitta ner och se tv och så med dom gamla ibland på kvällarna också, dom blir som lite lugnare av det.

Nu ska jag äta kvällsfikat och se på Mentalist som jag precis spelat in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0