Började semestern med...

Igår då jag slutade jobba så for jag direkt till Karlberg för att se på sommarteater. Erika och hennes mamma mötte upp där. Ganska rolig teater, men den levde inte alls upp till namnet så som jag hade trott.


Fru Vinkelhake och Herr Makadam (tror det var så).

Efter det for jag och Erika för att hyra en film på Hemmakväll, men det slutade med att vi köpte en massa filmer istället. Filmen vi hade tänkt hyra, Burlesque, fick stå kvar på hyllan. Får se den en annan gång. Sen for vi på Max och åt innan vi gick upp till henne och såg på Draktränaren, en animerad mycket söt historia!


Som den Disney-filmssamlaren jag är så blev det tre nya Disneyfilmer och sen en box med Saw-filmerna 1-6. Så det blir Saw-maraton någon dag här framöver. Har ju bara sett dom tre första, men kommer inte ihåg någonting typ. Så det ska bli spännande!

Idag började vi dagen på staden då vi inte riktigt visste hur vädret skulle bli. Men vi upptäckte ganska snabbt att det var väldigt varmt ute. Skulle "bara" in på Ur&Penn innan vi skulle dra till havsbadet, men då fastnade jag inne på Euro Sko. Jag, och inte Erika! Stod och velade mellan två par skor, vita! Men efter att ha fått prova båda paren ordentligt blev det inga skor alls, utan det blev Erika som köpte sig ett par jeans-ballerina. Så då var ju orndingen återställd igen.
Innan vi skulle fara var jag sugen på mjukglass, och det säljer dom ju inne på Gallerian. Köpte en stor mjukglass i bägare, dom små brukar ju vara små. Men jag kan lova att det hade nog gott räckt med en liten.


Vet inte om ni ser hur enormt stor den är, men den är drygt 10 cm hög, från kanten på bägaren! Massor med glass alltså!

Har legat på stranden i ca 3 timmar idag, slumrade till litegrann. Är ju så skönt att sova i solen. Vet inte om jag fick så mycket färg, men Annika tyckte det syntes i ansiktet. Hoppas på fint väder imorgon också, för då ska jag pressa!

När jag kom hem från Piteå hann jag fara förbi Johan och Zara en sväng (som inte är hemma), duscha, fixa håret och slänga in allt "skräp" i sovrummet. Allt detta på en timme! Ibland kan jag vara effektiv! Och prick kl 18 var jag på Okey. Åt pizza med trevligt folk, sedan spelade några av oss kubb, ett frågespel, Med Vilda Gester (förlåt Zara om jag lånade det utan lov, ska återställa det imorgon) och sist av allt såg vi på Prinsessan och Grodan, en av filmerna jag köpte igår.


Annika, Anton och Tobbe vann första rundan i kubb. Andra varvet vann jag, Sofia och Jennifer! Men jag ska inte säga hur vi vann...

Här är det väldigt varmt just nu, men vi har ju varit 6 pers här, så det är ju inte så konstigt. Nu måste jag bara röja av från sängen från den tidigare "städningen" innan jag kan lägga mig och få min skönhetssömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0