Marknad

Har precis kommit hem från en kort sväng på marknaden här i Älvsbyn. Det blir bara mindre och mindre för varje år, så himla trist. I år hade dom inte ens ett filmstånd. Och Jennifer som hade sett fram emot att få köpa billiga filmer. Så blev det inte.
Jag köpte mig däremot två par nya foppa (fejk) och två hårband, ett till mig och ett till mor.


Ett par vanliga och ett par ballerina. Upptäckte då jag kom hem att ballerinaskorna pruttar då man går i dom! Om man har en tunn ballerinastrumpa i kanske dom inte gör det...


Perfekta skydda-håret-och-hårbotten-då-man-är-i-solen-band!

Nu blir det inte många knop den här timmen innan man ska iväg och jobba igen. Var ju 7-12 på hotellet, och nu blir det 5,5 timmar på Nyberga.

2 dagar kvar (igen)!!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, bäst att prova med ballerinasockar, annars lär du nog få mycket uppmärksamhet när du är och handlar/ute på stan :D



Sv: Nej, det har du så rätt i :) Visst behövde jag ensamtid tidigare också, men då var det enklare och mer självklart :) Nu blir det mer av ett litet projekt då någon ska ha hand om lillan, det är inte bara att bege sig på egna äventyr hipp som happ :) Tur då att man har många omkring som gärna hjälper till med lillan :)

2011-07-06 @ 14:16:59
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0