Back on track

Nu tror jag att jag börjar vara tillbaka till mitt vanliga jag igen. Jag kommer äta väldigt försiktigt och vara noga med vad jag äter dom här första dagarna. Äta lite men ofta.
Så ikväll blir det klätterkurs och imorgonkväll blir det jobb. I övrigt ska jag ta det lugnt. Ska ut på en väldigt kort promenad idag, tror Annika skulle följa med. Blir att gå runt kvarteret typ. Man ska nog inte utmana ödet med att börja gå flera kilometer efter att ha varit liggandes i 4 dygn. Det kan räcka med en halv.

Och för er som undrar så ska jag inte klättra ikväll, men jag ska på kursen. Jag hade bara tänkt stå på backen och säkra, för det är ju det vi är där för att lära oss. Kommer bli jättejobbigt att inte få klättra, för det är ju så kul, men jag ska tänka på hälsan nu. Tror inte att jag kommer orka klättra även om jag skulle försöka. Eller, det skulle jag, för jag är så envis, men sen skulle jag väl sitta och skaka resten av kvällen för att jag inte har någon kraft kvar i kroppen.

Nej, nu har man ätit frukost, så nu ska jag se lite Dexter innan man äter litegrann igen och kommer sig ut i friska luften och solen.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ok vad bra att du är på bättringsvägen! :)

Jo det är nog bra, kan ju vara känsligt :/ Ta med dom där chokladrutorna på jobbet istället! ;) hehe.

2011-03-30 @ 13:22:49
URL: http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0