Hos Malin

Nu har vi varit förbi hos Malin. Hade hoppats att barnen var hemma, hennes minsta brukar ju ha en del roliga kommentarer. Men det var bara den äldsta som var hemma. Fikade gofika och pratade en stund. Blev inte där så länge eftersom vi hade en 5-åring med oss. Så då hann man se Halv åtta hos mig. Nu är det bara 10 minuter kvar tills det blir CSI.

Typ det enda jag har gjort här hemma idag är att ha gjort en massa tidsinställda blogginlägg. För två veckor! Det ni! Har arbetat hårt ska ni veta. Men då behöver jag ju inte tänka på det längre. Lika bra att göra bort det när man har en massa tid till övers. Kan lätt bli stressigt och bortglömt annars.



Imorgon blir det sovmorgon. Men jag ska vara duktig och lägga mig efter CSI ikväll. behöver ju inte vara uppe till midnatt bara för att man har sovmorgon. Har ju jobbat 8 dagar på rad nu, så jag kan nog behöva lite extra sömn.

Kommentarer
Postat av: therese

hej, nu är dagens blogg utlottad, kika in för att se vem som vann! bli inte ledsen, imorgon kommer det en ny chans om du inte vunnit! kram :)

2011-03-14 @ 21:00:29
URL: http://theresewediin.blogg.se/
Postat av: Tilda - Smilinggirls!

sv; Nu har vi valt ut en vinnare av dagens blogg + en extra länk. Kolla in om det blev du och anmäl dig igen om du vill! http://smilinggirls.blogg.se/2011/march/dagens-bloggvinnare-ny-omgang.html#comment

Kram! /Smilinggirls

2011-03-14 @ 21:00:51
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Postat av: Malin G

Tack för titten!! =) KRAMS

2011-03-15 @ 09:14:00
URL: http://mammamalinsvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0