Tåg 163

Sitter nu på tåg 163 på väg till Örebro. Var lite ängslig inatt då jag fick sms av Jennifer där hon skrev att vi var 40 minuter försenade. Jag skulle liksom ha 40 minuter på mig att byta tåg. Men vi kom fram bara 10 minuter sena, så jag hann gott och väl byta tåg.

Nu lämnar vi Enköping.

Vad ska jag mer skriva? Hade bra och trevliga kupékompisar inatt. En kille i 30årsåldern och ett par i 60årsåldern. så det kändes bra.
Var ensam ända fram till Bastuträsk och precis då vi hade åkt från Älvsbyn så kom den in ett fyllo i min kupé och tyckte det var lyx att jag hade hela kupén för mig själv. Han ångrade att han inte hade bokat resan med mig. Men äckel! Gå härifrån! Han gick men sa att han skulle komma tillbaka. Då stängde jag dörren och ringde till Erika och prata med henne länge och väl. Och det komiska i hela det här är att precis då jag lagt på så kom han och knacka på och steg in i kupén. Och precis då han hade hälsat så ringer min mobil! Det var Erika som ville prata en stund till. Kan man ringa mer lägligt utan att veta om det?!! Så tack för det Erika!

Nä, nu ska jag se lite Dexter tror jag, och tjuvkika på mina söta medresenärer!

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja fredag och igår var det gode lugnt iaf, hoppas det blir det ikväll också..

Hehe, nä men nu blev man ju inte nå avis! :P

2011-03-20 @ 09:21:03
URL: http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0