Full rulle

Slänger in ett mobilblogginlägg (nytt ord i tiden eller) så här från sänghalmen. Jag vet att det mest blivit mobilblogginlägg senaste tiden, men jag har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn nu.
Både föregående vecka och dom kommande veckorna är ganska så fullspäckade! Är det inte jobb på Nyberga är det jobb på hotellet. Sen är det en hel del konserter så här i adventstider också, och övningar därtill. Och mitt emellan allt det där klämmer jag in gymtid. Får jag inte träna skulle jag nog inte orka med! Och som grädden på moset är kvällarna fyllda med serietittande.
Börjar fundera om jag kommer hinna få upp julpyntet innan första advent på söndag, men jag ska försöka hinna med det imorgon och på fredag efter jobb och gym.

Sen känner jag lite stress över en massa recept som jag vill lägga upp. Känns som att jag borde ha lagt upp dom för två veckor sen, minst! Men jag har inte riktigt tid med allt. Då får man prioriter, och då hamnar bloggandet väldigt långt ner på listan, tyvärr. Tänk om man fick bestämma hur man ville fördela veckans alla timmar. Så att vissa dagar är 30h långa medan andra bara är knappt 20h. Tänk vad man skulle hinna med mycket vissa dagar. Och så kan man korta ner alla tråkiga, händelselösa (sön)dagar.

Blev kanske inte så kort inlägg ändå. Men nu ska jag sova, långt skift imorgon. Plus solning och träning efteråt. Blir väl middag runt 18:30 snåret skulle jag gissa. Undra om man skulle köpa hem lite tomtegröt, både snabblagat och gott! Och tillsammans med mjölken och en macka med massa skinka blir det väl hyfsat proteinrikt också, viktigt efter träningen! Så blir det nog!

Just ja, godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0