30-års firande

Min gamla granne fyllde 30 år i förra veckan. Och idag har vi överraskat henne med lite av varje. Vi skulle träffas en liten bit bortanför där hon bor, och sedan smyga oss fram till källardörren. Hennes kille hade låst upp dörren tidigare så vi lätt kunde smita in. Samtidigt så kom henne bror förbi och ville titta på deras värmesystem, så då lurade dom ner henne i källaren, där vi stod och tryckte! Hon blev lite chockad när hon fick syn på oss. Det enda hon fick ur sig var en massa Oj, och hon förstod inte vad jag gjorde i deras källare. Det var mig hon först såg, så det var väl därför det var så konstigt att jag stod där nere. Dom andra verkade det inte vara lika konstigt att dom stod där. Men det var det ju såklart!

När vi kom upp från källaren fick hon en liten packningslista. Hon skulle packa ner bland annat baddräckt och handduk, väckarklocka, tändstickor och en filt. Oömmakläder skulle på plus stövlar. Sedan surrade vi ett tag innan dom for iväg med henne på hästridning. Något jag förstås inte kunde vara med på.

Medan don var och red så for jag hem och såg på True Blood och Bron. Hann även iväg på gymet och träna lite lätt.

16:30 hade vi bokat ett bord på Golden Dragon i Piteå, vi blev 9 stycken som åt och hade trevligt. För mig blev det stekt fläskfilé i sötsur sås (och lite grönsaker) och ris. Fastän jag åt upp näst intill allt så blev jag varken uppsvälld om magen eller övermätt! Halleluja!

Nu tror jag att jag ska ta mig en liten kvällspromenad, stegräknaren har inte kommit upp i 5000 steg än! Illa illa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0