Nyfriserad

Ja, då var man nyss hemkommen från frissan då. Hur blev det?! undrar säkert alla. Då jag bokade klipptiden så hade jag bestämt mig för att klippa av håret igen. Men så under förra veckan så blev jag osäker. Kanske skulle jag försöka spara ut till den där Victoria Beckham-frisyren i alla fall.

Mitt hår blev så mycket bättre sen jag klippte av det i januari, och min frisör tycker detsamma. Hon förundras och är så glad för min skull att jag fått ett sånt fint hår! Förut, medan jag hade det långt, så var det mest bara ett tunt ris. Nu är det jättefint och betydligt tjockare. Det är fint trots att plattången tar i det nästan varje dag. Förut så gjorde jag ingenting med håret, bara för att jag inte ville det skulle bli mer förstört än vad det redan var. Det nöter ju lite på håret att platta och föna det. Men nu mår det prima!

Så när jag kom till frissan idag så fick hon bestämma vad jag skulle göra med det. Och hon tyckte det var synd att klippa av det nu när det är så fint. Så det blev bara lite toppning, så ska jag försöka spara ner det till lite längre. Den där Victoria-frisyren jag pratar om är den då hon har kort i nacken och ganska långt framtill.


Så här alltså.

Nu får vi väl se vad som händer. Om några veckor kanske jag vill klippa av mig det igen, vi får väl se. Men nu satsar jag på att spara ut det lite till och försöka mig på ett lite längre hår. Som inte är ett enda ris. Skulle det börja bli risigt blir det nog avklippt illa fort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0