Varning för piss!

Jag har varit irriterad i några veckor nu. Man vill knappt gå utanför lägenheten för det är stor risk att man trampar i en massa hundpiss. Sjukt vidrigt! Precis framför båda ingångarna till huset är det flera gula äckliga fläckar. Måste hundarna i huset här pissa precis framför ingången och på andras grejer?! Kan inte hundägarna dra dom två meter från ingången innan man låter dom pissa? Har varit på god väg att sätta upp lappar på dörrarna om detta. Oansvariga hundägare är vad vi har i huset! Hade jag hund skulle jag ALDRIG låta min hund pissa på andras gårdar, på andras saker eller precis framför en ingång. Och jag skulle ALLTID plocka upp skiten efter dom!
Om ni undrar vad det är för grejer jag syftar på så har någon hund pissat på min cykel! I och för sig är det bara på bakdäcket(hjulet?), men det är väl lika vidrigt för det!




Tyvärr syns det inte så bra, för det har snöat idag och det var nyskottat då jag tog kortet. Men jag tror ni kan urskilja en massa små gula fläckar överallt. Och på framsidan av huset är det nästan ännu värre!

FY TUSAN för dessa hundägare!

Kommentarer
Postat av: Kiss å Bajs

Jodu jag håller med fast mer åt SKITEN dom inte plockar upp, det är precis som att bara för att det är vinter å snö så behöver man inte plocka upp!!Häromdagen hade jag världens jäkla hundskit precis på min uppfart, fräscht nääääääää!!!Å vem var tvungen att ta hand om det??!!!JAG som inte ens äger en jycke!!!

2012-02-15 @ 16:37:55
Postat av: Lina

Sv: Absolut! Jag har fasen inte bestämt mig än, måste nog lyssna på alla låtar lite till innan ;p men tror iaf Loreen skulle slå himla bra ute i Europa. Den kommer, om inte annat, bli en sommarplåga ;p

2012-02-15 @ 17:58:46
URL: http://thebestisyettocome.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0