Inte riktigt frisk

Här är man fortsatt inte frisk. Gillar inte att säga att jag är sjuk, för det är jag inte riktigt. Men jag är inte frisk heller.

Hostar fortfarande, får ont i halsen av det. Fullt i bihålorna men är inte det minsta snorig. Ögonen är geggiga på morgonen. Tungandad, trots astmamedicin. Helt orkeslös.
Blir att ringa ÄVC imorgonbitti och hoppas man får en tid hos en vettig läkare man förstår vad hon/han säger. Blir även att ringa och avboka servicen på bilen, kan inte vara i Piteå samtidigt som jag förhoppningsvis ska vara på ÄVC.

Har haft en mysig helg med mor och far i Kåbban. Började lördagen med att tvätta ur mina geggiga ögon kl 4:40 på morgonen. Sov sedan till 9:30 då jag fick göra om ögontvätten. Ett besök på nya affären innan vi tog en fika i Kitajaur (?). Tillbaka i husvagnet såg jag och mamma på Medium medan pappa arbetade ute. Sedan testade vi alla nya spel vi köpte i måndags. Sequence och Skip-Bo blev favoriterna! Scrabble Dash gillade inte mamma och Razzle var kul, men det var svårt att se bokstäverna i kuben.
Tacos till middag följt av dusch, mer spel och TV-tittande.


Sequence, riktigt kul spel!

Idag har vi inte gjort mycket annat än vad vi gjorde igår. Åt blöta till middag då vi kom hem, mums! Sett på TV sen jag kom hem till Älvsbyn, och nu hade jag tänkt se filmen som går på 4an ikväll, The Happening. Får väl se om den är bra eller inte.


Fascinerad över att istapparna hänger snett!

Svar till Erica: Har beställt alla dom grejerna på runns.se, en sida med massor av sött och kul! Så en fråga till dig, vem är du?


Kommentarer
Postat av: Hanna

Sequence är ju kul att spela på två, det är det inte många brädspel som är..Ytterliggare ett plus i kanten för det spelet alltså :)



Sv: Hade fått tips om den artikeln, och ja, ska man skratta eller gråta? Det finns så mycket konstigt folk alltså..

2012-01-22 @ 09:57:45
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Greta

Husvagnen/markisen är sne.

2012-01-26 @ 11:36:34
URL: http://torparfru.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0