Sju år

Nu ikväll då jag åkte till Norrfjärden började vi prata om det höga bensinpriset. Hade läst en insändare i tidningen om det. Så kom jag på att då jag hade nytagit körkortet kostade bensinen under 10 kr litern. Och då slog det mig. Det är sju år sen idag jag tog körkortet! 30 mars 2005, mitt under mitt sista påsklov.

Det första jag gjorde efter att ha tagit körkortet var att åka buss till Vidsel med en kompis, för att sen överraska henne med att köra bil från Vidsel upp till Kåbban där vi skulle vara några dagar. Kommer du ihåg det Emma?!

Känns som man haft körkortet i en evighet, men sju år är inte så länge ändå. Sju år går fort. Och om fyra år måste jag förnya det. För andra gången (lyckades tappa bort det efter att ha haft det i ett år bara)! Fyra år går fort. Om fyra år fyller jag för sjuttsingen 30! Herregud! Stanna tiden! Dom här fyra åren får gärna gå i snigelfart! Jag lär ju ändå inte hinna med!...


Kommentarer
Postat av: Lina i skåne

Jag läser ju då fortfarande din blogg ibland ;)Jag kommer ihåg när jag åkte med dig då du övningskörde! kram och hälsa alla!

2012-04-02 @ 21:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0