En torsdag

Ikväll tror jag att jag äntligen blev klar med första uppgiften i min demensspets utbildning! La över allt på ett USB så blir det att lägga in det i ett annat skrivprogram på jobbdatorn och mest troligt skicka in det imorgon. Det är 6 veckor kvar innan det ska in, men lika bra att skicka iväg det på en gång så slipper man tänka på det mer. Då är det väl bara att vänta på att nästa uppgift kommer efter tisdagens skoldag.

Vad har jag annars gjort idag? Jobbat så klart! Och promenerat. Vad annars? Blev även en solning på SunTan och det kändes faktiskt som att man fick sig lite färg. Inte helt dåligt inte!

Har förutom att plugga ikväll även hunnit se en film, Quantom of solace, Bond-film från 2008 tror jag. Jag vet, jag ligger sjukt långt bak i filmtittandet, men jag försöker ta igen lite då och då. Såg ju Casino Royal i våras och förhoppningsvis ska det väl inte dröja flera år innan jag ser nya Skyfall.

Nu blir det att läsa lite Paradiset av Liza Marklund innan jag sluter mina två bruna. Imorgon är en ny dag vilket innebär extrajobb och halloweenförberedelser.

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0