Födelsedagen

Har fortfarande inte skrivit mycket om när jag fyllde år. Det är nu drygt två veckor sen, skäms på mig! Men bättre sent än aldrig va?
 
Dagen började med frukost på sängen som älskligen fixade. Goda leverpastejmackor, apelsinjuice, levande ljus och en blombukett! Så mysigt!
 
 
Sedan var det bara att fara iväg och jobba några timmar. Skyndade mig sedan hem för att göra klart tårtan och duka fram fikat. Recept och info om tårtan hittar ni här.
 
 
 
 
Först kom pappa, sedan mamma, mormor och farmor. Älsklingen hann också komma och fika med oss innan dom for hem. Precis innan dom for kom bror med familj. Senare på kvällen kom Älsklingens mamma och hennes gube.
 
 
Fick så fina presenter av alla, tack så mycket! Av mor och far fick jag kängor så jag kan promenera säkert i vinter. Hjärtformarna fick jag av Älskligens mamma och gube. Massa nya nagelgrejer fick jag av Annika och av bror med familj. Doftljuset, som är en massageolja, fick jag av Älsklingen. Väntar på en liten SPA-behandling också! Fjärrkontroll till kameran fick jag av lillebror, så nu kan jag ta massa egobilder utan problem! Slutligen fick jag pengar och en trisslott av mormor, farmor och gammelfaster.
 
Tror inte jag har glömt något nu. Har blivit så gammal nu, så minnet är inte vad det en gång varit!
 
 
Även denna vackra ros kom med Älsklingen med. Jag är så bortskämd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0