Fredag 14 september

Hade planerat in en sovmorgon till 8:30, men kl 8 låg vi båda vakna och läste. 10 minuter senare steg vi upp och åt frukost (ingen promenad!) och packa strandväskan.
 
 
Låg på stranden i 5 timmar och mådde gott innan vi gick upp och duschade.
Vid 17-tiden slängde jag kameran på axeln och så gick vi ut på upptäcksfärd. Mamma hade sen vi kom velat gå upp till en liten kyrka, så då gjorde vi det. Passade bra som dagens promenad, speciellt då det var ca 170 trappsteg upp till kyrkan (och lika många ner sen)! Inne i kyrkan var det en typ av souvenirshop och utanför kyrkan fanns det två träd där man kunde knyta fast små hälsningar till de våra som inte längre finns hos oss. Fanns en liten kiosk utanför kyrkan där man kunde köpa kort och band.
 
 
 
 
 
 
Efter att ha njutit av utsikten (man kunde se siluetten av spökstaden) gick vi hem. Efter att ha varvat ner lite gick vi iväg på Don Corleone och åt en tvårätters samtidigt som vi passade på att surfa lite. Blev var sin supergod pizza till varmrätt och till efterrätt åt mamma glass och jag en enorm pannacotta med smak av bittermandel. Udda men gott! Och sjukt mättande!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0