Måndag 3 september

Igårkväll flög vi till Arlanda kl 20:30, 25 minuter försenade. Väl på Arlanda blev det middag på 7eleven innan vi satte oss i en soffa på Sky City. Rest and Fly var fullbokade, så där kunde vi inte sova.
Vi hann prata en massa, läsa lite bok. Jag hann till och med se första Indiana Jones-filmen innan klockan blev 4. Då gick vi bort till terminal 5, bag tagade våra väskor och strax där efter öppnade incheckningen! Vi hade verkligen planerat bra! Köpte sedan frukost och satte oss vid gaten och väntade. När vi fick stiga ombord så upptäckte vi att det var ett stort plan, ett sånt man bara ser på TV. I alla andra flyg vi åkt med har det varit 3+3 säten per rad. I det här var det 2+4+2. 6:45 började vi utflygningen från kalla Sverige!
 
 
Landade på Larnaca flygplats vid 12, cypriotisk tid, men först ca tre timmar senare var vi på hotellet. Vår busschaufför lämnade av oss och 7-8 andra på helt fel ställe. Eftersom jag och mamma har bott på precis samma hotell förut tyckte vi att det såg konstigt ut där vi var. Han hade sagt att vi skulle gå mitt genom ett hotellområde typ. Vi trodde att han kanske hade kört lite fel och släppt av oss som på baksidan eller så från vårt hotell sett, men efter att ha irrat omkring lite så kom vi fram till att vi var på fel ställe. Även dom andra resenärerna upptäckte och förstod att vi inte var riktigt rätt. En av kvinnorna gick in och frågade på hotellet vi var vid vars Mandali låg, och hon sa kanske 20 min bort! Då ringde kvinnan här Fritidsresor och sa att vi var på fel ställe, så dom skulle försöka få tag i chauffören och be han komma tillbaka och hämta oss. Det tog förstås ett tag innan han kom, men tillslut så släppte han av oss på Mandali. Han hade kört ca 5 minuter för långt med oss, skyllde på att han var ny på jobbet. Nåja...
 
 
Efter incheckningen bytte vi snabbt om till badkläder och gick ner till poolen och solade ett par timmar. 17:30 gick vi in och duschade och tog sedan en 35 minuters promenad innan vi handlade frukosttillbehör. Bytte om till kvällens outfit och gick till Prince och åt middag. Vitlöksbröd, pasta och glass. Sedan gick vi hem och la oss, helt utslagna. Jag somnade, såklart, men mamma som har svårare för det, speciellt i värmen, fick tillsllut nog. Strax efter 23 på kvällen gick hon ner till reception och fixade AC till sovrummet. Blev betydligt behagligare att sova då kan jag lova.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0