Äntligen är vintern i antågande!

Jag älskar vintern! Av så många anledningar. Dels för att jag älskar snö och tycker att världen blir så mycket vackrare med vit gnistrande snö på. Jag tycker om kyla (i lagoma doser), allt få klä sig i sköna bylsiga kläder, varma snygga vinterjackor. Jag tycker om att få mysa under en filt i soffan, tända ljus och kunna se ut i mörkret.

En annan anledning till varför just vintern är det bästa på hela året är att ingenting blommar då. Jag slipper vara sjuk!
Hela våren går man omkring och är sjuk, för då blommar och pollinerar ALLT! Och det håller på så en bra bit in i sommaren.
När sen hösten kommer och man tror att nu håller allt på att dö och man man vistas ute igen, då blommar fortfarande vissa växter! En arbetskollega sa att gråbo blommar nu, så då fick jag förklaringen på varför jag har börjat nysa och ha kliande ögon. Igen.

Det är tur att hösten verkar ta slut fort i år, för nu har det börjat snöa här i närheten! I Arvidsjaur, Arjeplog och Kåbdalis vet jag det har kommit snö! Så kära vädergud, låt det börja snöa här i Älvsbyn också! Fast det kan få vänta till efter helgen så jag hinner få på vinterdäcken på bilen först!
(Bild från PTs hemsida)

Kommentarer
Postat av: Elin

Å herre guud!! Här hoppas jag att snön inte kommer på lääänge.. vore de inte för barnen så hade jag kunnat skippa de helt och hållet :p

2012-09-28 @ 20:09:54
URL: http://elinkorsen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0