3 dagar kvar

Det börjar närma sig nu. När den här dagen är slut är det bara 3 dagar kvar på den här dieten, åtminstone första delen av den. Inte för att jag tror jag kommer köra så hårt på nästa fas, men litegrann ska jag försöka hålla. Definitivt äta mer grönsaker och fisk än vad jag tidigare gjort, samtidigt dra ner på kolhydraterna. Men så kommer jag äta betydligt med keso, kvarg och proteinpulver. Börjar kännas nu att det skulle sitta fint med något gott!
 
 
Gårdagens sjukt goda middag bestående av grillade kycklingspett som hade legat länge i kycklingmarinad, grillade färska champinjoner, avocado, tomat, gurka och två sorters paprika. MUMS!! Lugnt det godaste jag ätit på sjukt länge, och då menar jag inte bara under den här dieten, utan typ under det här året! Grillat är verkligen supergott!
 
Igår åt jag precis som vanligt, med undantag av middagen.
Idag blev det ungefär samma mat, stekte upp det som blev över av den marinerade kycklingen till middag och åt avocado och sallad till. Annars inget ovanligt. Ikväll funderar jag på att lyxa till det med en omelett till kvällis, men vi får se. Kanske sparar det till på tisdag och så blir det yoghurt och kokt ägg ikväll i stället. Vi får se helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0