Fullt upp!

Vilken dag! Inte många minuter till övers. Började dagen 5:45, vilket för mig är nog så tidigt, är inte van att gå upp före 6. Drack mitt varma citronvatten innan jag cyklade iväg till gymet för att intervallträna 3,5 km. Det var så tungt och jobbigt, skyller på den arla morgonstunden. Hem för att duscha och äta frukost innan jag började jobba kl 8.
 
Frukost - en kopp grönt te, lätt a-fil med hallon och ett kokt ägg.
 
Lunch - Tonfisk, ruccolasallad, gurka, tomat och gul paprika.
 
Åt tonfisk för första gången idag, inte det godaste jag ätit, men inte det sämsta heller. Vet inte om jag kramade ur för mycket vatten, men den kändes torr och svårtuggad. Nåja, en liten del i denna diet var faktiskt utmaningen att äta en massa grönsaker (och annat som tonfisk) som jag normalt aldrig äter. Typ som att jag varje dag måste trycka i mig den här dåliga ruccolasalladen tills påsen är tom! Med en massa annat till så går den ändå ner, men inte är den god inte.
 
Kl 13 slutade första passet, bara skynda sig hem, trycka i sig en sjukt god och saftig clementin innan jag kl 14 infann mig hos chefen för medarbetarsamtal. 15:30 var jag hemma igen, och 30 minuter senare for jag iväg på kvällspasset. Väl hemma nu ikväll blev det träningspass nummer två, lite hopprep och en omgång tabata.
 
Mellanmål - en clementin.
 
Middag - tonfiskrester, kyckling, pizzasallad, tomat och gurka.
 
Kvällsfika - lätt a-fil och ett kokt ägg.
 
Nu ska lilla fröken Norén gå och sova. Klockan rusar iväg och i morgon är en ny dag, vilket innebär morgoncardio, packning och sen åker jag hem till Vidsel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0