Sommarvärme

Som sagt, fick sovmorgon i morse! Det kändes riktigt bra! For på gymmet först vid 10, blev där i nästan 1,5 timmar. Körde ordentligt slut på både axlar och triceps, härligt! Sedan hem för att äta kalkon och keso, och nu skulle jag vilja äta keso varje dag! Så gott med lite ombyte!
 
 
Har även hunnit sitta ute i solen idag. Klädde mig rätt varmt då det blåste lite tidgare och jag varit så frusen av mig, men frysa var det sista jag behövde göra. Satt tillslut i sportbh och byxorna uppdragna till knäna, så himla varmt och skönt det var! Rena sommarvärmen! Måste ha varit 25 grader i solen!
 
 
Var sen iväg och cyklade 30 minuter och körde 5 minuter rumpa efter det. Sedan hem och göra middag. Denna gång blev det stekt kyckling med vitlök och lite curry, stekta färska champinjoner och lite sallad till det. Mums!
 
 
Ikväll har jag varit och grattat Elli i efterskott, så nu längtar vi bara till nästa lördag! Var sedan och handlade lite, så nu ligger det nog en avocado någonstans längs storgatan. Köpte två men kom bara hem med en..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0