Vecka 2 - Dag 8

Så, det var alltså en vecka sen jag började idag, vilket betydde vägning i morse. Resultatet... -2 kg! Och 2-3 cm mindre kring midjan (beroende på var jag mäter). Då är inte mitt ögonmått helt fel ute.
 
Trodde jag skulle slippa vakna kl 6 på morgonen om jag satte upp mörkläggningsgardinen. I stället så vaknade jag kl 5! Låg och vände, vred och gäspade, men inte en blund till blev det. Är det så att kroppen är så pigg nu när den får bra mat och ordentligt med motion och träning att jag inte behöver sova mer än 6-7 timmar per natt? För jag är ju aldrig speciellt trött på dagarna eller kvällarna. Somnar i regel kring 23 och har vaknat 6 nästan varenda morgon i förra veckan, vilket resulterar i 7 timmars sömn. Kanske inte behöver mer än så, även om det känns som att en sovmorgon skulle vara skönt.
 
Har varit på ranten hela dagen idag, så ätandet har blivit lite sisådär. Men har ändå fått i mig det jag ska.
Då jag vaknade betydligt tidigare än tänkt delade jag upp frukosten i två. Var ut och sprang 4 km på morgonen, och efter det blev det en morot och grönt te. Efter duschen blev det en smoothie på jordgubbar och yoghurt.
 
 
 
Lunchen blev nog så sen, först kl 13 fick vi i oss den. En kycklingsallad beställdes in på Waynes Coffee, men varken brödet, krutongerna, quinoan (?) eller dressingen åts det av.
Sedan blev det mellis och frukttajm först 15:30, 1,5 timmar för sent då egentligen.
 
Väl hemma for jag iväg på gymmet och skulle köra bröst, bicecps och lite rumpa, men det är aldrig kul att träna den tiden (vid 18) för det blir så trångt och man kan inte göra det man vill. Hemma igen tröstade jag mig med god lax, sparris, blomkål, broccoli och tomat till middag. Det var veckans laxintag det.
 
Blir väl ett ägg snart innan det är dags för godnatt. Blev helt plötlsigt lite smådeppig, så varför sitta uppe för ingenting?

Kommentarer
Postat av: Anton

http://i.imgur.com/qif7DSD.gif

2013-04-16 @ 06:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0