Spontantripp till Kåbban

Igår mitt på dagen kom älsklingen på att vi ju kunde åka till Kåbban, vi hade ju ändå ingenting annat för oss. Sagt och gjort! Ringde en bekant där uppe som var snäll och kopplade på strömmen, vi packade och for iväg. När vi kom upp två timmar senare var det -16 ute och nollgradigt inne. Slog på gasolen och gick till Kårleone för att kolla in tapasbuffén. Ingen hit det, så vi gick på after skin en stund. Väl tillbaka i husvagnet startade jag gasolvärmen i vagnen och sedan bäddade vi ner oss en stund.

18:30 gick vi till Träkolskrogen och åt viltbuffé, så nu har man ätit hjort, vildsvin och bison för första gången! Övermätta hoppade vi efterrätten och gick hem igen. Värmen hade nu stigit till ca 14 grader! Vi läste och mös innan vi gick till några bekanta i en stuga längre bort. Mös sen där i stuga och grillkåta fram till kl 1 inatt!

Idag tog vi sovmorgon till 10, åt frukost, läste och slutligen for vi iväg vid 13. Hälsade på bekanta "på vägen hem" och nu kl 18 blir det strax middag hemma på byn igen.

En lugn och mysig helg blev trots allt. Från inga planer alls, uttråkade i soffan till mys i en grillkåta i Kåbban. Inte dåliga grejer det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0