Tillbaka till verkligheten

Sov apdåligt i natt. Släckte vid 22:30-23:00 tiden. Vaknar ca två timmar senare och kan inte somna om. Mår perkele då jag är varm som en ugn men fryser som en isbit. Och när jag precis "fått upp värmen" börjar jag toksvettas och måste gå upp för att svalka av mig. Halvt svimfärdig lyckas jag ta en temp som visar 38,4! Rekordnotering! Trycker i mig två alvedon, klär av mig och lägger mig igen. Då fryser man nästan igen. Somnar väl om mellan 2:30-3:00. Vaknar 1,5h senare och mår inte bra, vrider och vänder mig till kl 6 ungefär då jag utmattad somnar om i ca 2 timmar. Det var den nattens sömn. Mådde som man kan förstå inte så bra i morse, men under dagen kände jag mig friskare än vad jag varit sen jag blev sjuk. Känner mig fortfarande hyffsat bra, så nu blir det medicinering och förhoppningsvis en god natts sömn, för i morgon ska jag upp och jobba! Nu får det vara nog med sjukligheter!
 
Jobbar först 8-13, vilket egentligen avslutar min jobbhelg, men som nu är både start och slut på den. Sen åker jag hem och sover och vilar fram till kl 16 då jag har tagit på mig extrajobb. Det här ska nog gå bra ska ni se. Önskar bara att bihålorna kunde svälla av så locket för öronen släpper. Då kanske jag slipper den här tinitusen i vänsterörat.
 
Hoppas ni haft en trevligare helg än vad jag har haft. Inte för att det har varit fy skam att se klart både Supernatural och Merlin, men nog hade jag hellre varit frisk och jobbat än legat halvt medvetslös i soffan i fyra dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0