Måndag 20 maj

Började även denna dagen med promenad/löpning, men jordgubbsgubben var borta så lyxfrukosten uteblev. Solade fram till 13:30 då vi åt lunch på strandrestaurangen. Medan Elli och Zara sprang iväg och skulle handla mer vatten och frukost så skulle jag och mamma betala lunchen. Med för lite pengar! Så jag sprang upp till hotellet och hämtade mer pengar så vi tillslut kunde betala. Solade sedan lugnt på till 16:30. Jag fick en liten blomma innan jag gick upp av strandkillen, tänk att man kan hinna göra så stort intryck på bara två, tre dagar.
 
 
 
På kvällen hade vi photoshot på stranden innan vi hittade restaurangen O'Yes längs med strandpromenaden. Och herregud vilken otroligt god mat! Munorgasm deluxe! Kyckling i jordnötssås, friterad kyckling i sötsursås, kycklingplanka och en plankstek. Ahh!
 
 
 

 
Vi hade tänkt gå tillbaka till Bazaren efter maten, men klockan var ganska mycket så vi hittade en närliggande outletbutik där vi shoppade lös i stället. Sedan gjorde vi en "tidig kväll" och la oss redan 00:30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0