Tacokvarg

Nu har jag ätit tacokvarg hela helgen, både till kycklingtacosen, kyckling, tonfisk och sallad. Tänkte dela med mig av detta superenkla recept, som passar till typ allt.
 
Ta lite kvarg.
Ta jättelite tacosås.
Rör ihop allt.
KLART!
 
Med kvarg kan man göra en massa goda och betydligt nyttigare såser och dressingar.
 
Man kan exempelvis göra tzatziki med kvarg, bara byta ut yoghurten mot kvarg.
 
Rör ner valfria kryddor i kvargen och du får en dip eller liknande.
 
Pressa ner en vitlöksklyfta, lite salt och peppar och du har en god vitlöksdressing.
 
Variera i oändlighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0