Vilken härlig dag!

Vaknade vid 9 i morse men kände mig lika konstig som igår. Låg kvar en halvtimme innan jag orkade stiga upp. Kände mig verkligen inte riktigt hundra, men jag drack mitt citronvatten och medan jag väntade på att mina äpplen skulle tillagas såg jag klart måndagens Medium. Sedan åt jag godaste frukosten! Varma äppelbitar med kanel och kardemumma tillsammans med naturell yoghurt! Jag behöver väl inte ens säga MUMS för att ni ska förstå hur gott det är!
 
 
Kom ut i solen strax innan 11 och låg där i 4 timmar! Så skönt! Jag behövde lite sol och värme på min bleka kropp. Var bara in för att äta mellis och slänga in en kyckling i ugn. Kvällen har tillbringats på jobbet. Vi har haft en så mysig kväll, suttit ute och gottat oss! Känns så bra i kroppen då man kan uppfylla deras önskemål om att få vara ute! Det var svårt medan vi var kvar på Nyberga, enda alternativet var balkongen och hur mycket sol hittade in där? Nä, tacka vet jag markplan.
 

 
 
Middagen bestod av kycklingfilé med lite sweetchiliost, keso och grönsaker. Måste verkligen ge tummen upp för Philadelphias nya ost med SweetChili-smak. Supergod! Passar både i tunnbrödssnittar, på kex och som smaksättning på kyckling. Try it!
 

Starten på denna omgång av 17-dagars dieten har inte varit särskilt bra. Det har blivit lite tokigt med maten, jag har inte druckit citronvatten varje morgon och har bara druckit grönt te en enda dag. För att inte tala om den uteblivna träningen. Men jag ser det som så att kroppen måste få hela innan jag börjar träna. Mina lår har inte gjort ont när jag gått idag, men Iprenen har väl börjat verka nu. Väntar med att promenera någon dag till så får jag känna sen hur det känns, om man vågar börja springa och styrketräna igen. Sen nu när jag känt mig opigg två morgnar i rad så känns det inte heller optimalt att börja träna. Och för det sista så har jag haft väldigt dåligt om tid att hinna träna nå. Nä, bara hoppas man är bra överallt i kroppen till veckan, får då måste träningen komma igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0