Lite tid över till bloggen

Solen har verkligen visat sig den här veckan, vilket vi alla är glada för! Utom bloggen kanske. Men vem vill sitta inne och uggla när man kan vara ute i solen och må gott?! Därför har det inte blivit mycket till bloggande den här veckan, kan ju hoppas att vädret fortsätter vara bra men att jag ändå får upp nåt inlägg då och då. Kan ju hända det blir lättare att ta sig lite tid nu när alla bilder från Marmaris ligger i datorn, har man något att skriva om i alla fall. Att skriva att man solat och jobbat hela dagarna är kanske inte det roligaste att läsa. När jag ändå nämner solen så kan jag ju berätta att årets första dopp togs i onsdags! Och så blev det två till i fredags.
 
 
Helgen har då tillbringats i stugan med lilla mor. Har krattat och blivit totalt uppäten av myggen. Mamma ger dom blanka sjutton i, mig älskar dom verkligen! Förstår inte varför, för jag är inte direkt snäll med dom. Har även varit in till Arvidsjaur tre dagar i rad, inte ofta det händer. Hälsade på gammelfaster i lördags, fredag och idag var det DollarStore som härjade.
 
 
 
Drygt 20 myggbett lyckades min vänstra axel få fredagkväll. Under lördagen så utsattes även övriga delar av kroppen för myggorna, så skulle väl tippa på ca 60 myggbett på hela kroppen? Kanske mer? Jag vill då inte börja räkna, det räcker med att dom höll mig vaken två timmar i natt. Var lite jobbigt där ett tag då jag knappt vågade röra mig i sängen, för varje gång jag gjorde det så tog tyget från täcket eller nattskjortan på något bett och det började klia. Hoppas jag slipper det i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0