Depend GelLack Startkit

Fick det här av mamma igår, så idag var det bara att köra igång och testa. Vi valde var sin färg innan hon beställde det och självklart var min färgflaska trasig när jag packade upp paketet. Flaskhalsen hade gått av och satt fast i korken. Tur bara att allt inte hade runnit ut i kartongen. Så jag fick köra på mammas lilarosa färg i stället. Vilket var en fin färg det med, exakt som ljusen på köksbordet!
 
 
 
Först skulle man fila till naglarna till önskad längd och form, men sen var det bara att köra igång. Först använder man rengöringen på pek- till lillfinger på en hand. Sedan baslack och så under LED-lampan. Sedan ett lager färg, under LED-lampan. Ett lager färg till, under lampan och sist topplacket och under lampan. Det allra sista man gör är att torka bort "klibbet" som blir på nageln med rengöringen och när det är gjort är nageln helt klar! Stöttålig som det stod i beskrivningen. Sedan körde man andra handens pek- till lillfinger och sist gjorde man båda tummarna. Fast då jag var lite rädd för att kladda så gjorde jag en tumme i taget.
 
 
Det tog kanske 30 min att göra allt, vilket jag tycker är ganska snabbt. Speciellt då lacket är stöttåligt och inte kladdar på något vis! Målar man själv så måste lacket torka mer än 30 sek (vilket är den tiden man har naglarna under LED-lampan varje varv) innan man kan måla nästa varv. Och när man målat topplacket måste man vänta lääänge innan man vågar göra nå. Så det här var ju riktigt enkelt och effektivt! Nu är det bara att vänta och se hur länge det håller, Depend utlovar 2-3 veckor, men har man ett jobb där man sliter mycket på naglarna skulle man efter 7 dagar göra ett lager topplack till och härda. Nu kommer jag bara jobba i morgon och är sedan ledig till på tisdag kväll, så naglarna kommer inte slitas licka mycket nu. Jag är glad om lacket bara håller sig snyggt i 1 vecka!
 

Kommentarer
Postat av: Anton

http://i.imgur.com/nPdpKE3.gif

2013-03-20 @ 15:55:04
Postat av: Anton

btw, du som verkar tycka att sånt här är intressant skulle säkert tycka om www.reddit.com/r/nailart

WARNING - REDDIT CONTAINS ADDICTIVE CONTENT SUCH AS CUTE CATS AND STUPID ANIMALS, GORE, AND PORNOGRAFIC CONTENT.

2013-03-20 @ 15:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0