På väg hemåt igen

Sitter nu i Hallsberg och väntar på nattåget, som givetvis är 28 min försenat.

Har haft en jättekul helg! Fredag kväll mötte jag upp Linda på tågstation så for vi hem med hennes grejer till Jennifer innan vi skyndade oss vidare till universitetet och spexföreställningen. Så bra!

Lördag tog vi det lugnt på fm fram till mitt på dagen då Sofia och Jonte kom och Jennifer drog iväg. Chillade och fixade till oss inför kvällen innan vi kl 16 befann oss i universitetsaulan för sluttjut. Så jäkla bra!! Sjukt roligt! "Man ska inte kasta bäver i trähus."

Vid 21 blev det dags för tacos med spexarna och sedan var det party natten lång! Kröp i säng vid 5:30! Sjukt kul kväll med massa dans och surr!

Söndag hade vi planerat in en bakispizza, men vi firade Greklands nationaldag en dag i förväg och käkade gyros och souvlaki med massa god tzatziki i stället! Hann även med några parti Ryktet Går innan jag och Jennifer blev lämnade ensamma med en film och godis.

Idag har jag hunnit med en snabbis på stan medan Jennifer har varit på skolan. Annars har vi surrat, sjungit, ätit våfflor på våffeldagen, fixat serier och lagat spenat- och kesopaj till middag.

Och nu sitter jag som sagt fast i Hallsberg i 30 min till.

Tack alla för en sjukt trevlig och rolig och helt underbar helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0