Let´s dance our tears away

Haft en mycket trevligt, mysig och rolig helg! Började med att jag tog bussen till Piteå i fredags där jag och Erika skulle ha tjejfredagsmys! Började med att färga mitt hår, så nu slipper jag utväxten! Lite mörkare blev det också, men alla gör det ju ljust till sommaren och mörkt till hösten, så jag är väl rätt inne nu då. Spelade ett frågespel inne på dass medan färgen verkade. Sedan åt vi snask och spelade Monopol. Trots att jag hamnade på Fri parkering och fick 23,5 miljoner kronor så förlorade jag. Inte mer än rätt då jag vann sist vi spelade. Såg sen Röjar-Ralf och drack julmust innan det blev tack och god natt.
 
Lördag sov Erika till 10 medan jag var vaken före 8. Som vanligt ungefär. Lekte med mobilen och försökte somna om. Nåja, vi tog oss upp och ut tillslut i alla fall. Först några snabba ärenden på stan innan vi drog ut till havsbadet för hälso- och skönhetsmässa. Åt gratis godis, fick brynen plockade, fick prover på lite av varje och lyssnade slutligen på en föreläsning med Mia Skäringer. Ni vet Anna i Solsidan (som för övrigt börjar om nästa vecka!). Har tidigare känt att Mia känts lite dryg, men det är nog bara hennes uttal och dialekt. För hon är ju hur kul och bra som helst! Och sjunga kan hon också!
 
 
Väl hemma igen så blev det att börja fixa naglarna. Jag gjorde leopardmönster i silver och blått på mina, helt okej snyggt! Sminkade mig som jag aldrig brukar sminka mig, någon gång måste man väl testa något nytt. Och Erika fixade håret så som jag inte brukar ha det. Men annorlunda är bra! Cilla kom även hon där mitt i sminkningen och efter att ha surrat och skålat så åkte vi in till Luleå. Kvällen spenderades i  nästan 6h på O´learys! Middag kl 21, jag åt pasta carbonara med vitlöksbröd, och sedan minglade vi runt lite innan vi äntrade dansgolvet vid 24 och dansade tills vi for hem 2:30. Ont under trampdynorna hade jag, men det är väl så det ska vara efter en trevlig kväll ute! Dessutom så var Medina där, så dom sjöng Miss Decibel och Där Palmerna Bor, älskar Miss Decibel! Riktigt skoj!
 
 
 
 
We can rise when we are beaten down
Dance our tears away
We can turn it all around
Dance our tears away
Idag sov vi till 10. Surrade lite, åt frukost och surrade lite till innan Cilla och hennes bror kom och hämtade mig. Tack tjejer för en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0