Måndag 9 september

Äntligen var dagen D här! Resan började redan kvällen innan. Efter att ha varit i Stockholm sen fredag morgon så var det nu dags att säga hej då till Elli som satte sig på tåget hem till Älvsbyn medan vi satte oss på Arlanda Express. Tanken var att ta in på Rest&Fly på Arlanda, men även detta år var det fullbokat. Så vi hittade oss en lättbuntad soffa uppe på Sky City att ligga på. För sov gjorde vi inte.
 
Vid 4-tiden gick vi bort till terminal 5 och ca 30 minuter senare fick vi checka in bagaget. 6:15 var det dags för boarding och 30 min senare påbörjades flygningen. Även detta år var det ett stort plan med 8 platser på varje rad. Jag och mamma hamnade på var sin sida om en av gångarna, men vi satt ju fortfarande nära varandra.
 
 
 
Då klockan slog 14 hade vi kommit oss fram till hotellet, checkat in och lagt oss nere vid poolen. Låg där i 2h innan vi gick upp för att duscha och fixa oss lite lätt för en tidig middag. Åt trerätters på Erato, vitlöksbröd, kycklingfilé och jordgubbscheesecake. På väg hem, välfyllda, handlade vi lite frukost till morgondagen. Sedan stupade vi i säng innan klockan slagit 21.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0