Sista dagen i Stockholm

Dagen började med en icke förstärkt frukost, inga bullängder denna morgonen. Åt frukost, packade ihop oss och begav oss in till T-Centralen, jag med en liten avstickare till Blåsut för att hämta hem nå isyxor till storebror.

Har gått runt på stan och hittat oss lite nytt, jag ett par nya jeans och ett långt linne. Till "lunch" köpte vi froyo, frozen yoghurt. Man tar en bägare och får själv spritsa upp yoghurtglassen, 8 olika smaker fanns det att välja på. Sedan valde man topping efter behag, fanns såser, frukt, bär, godis och strössel. Sen vägdes allt och man fick betala. Konsistensen var precis som mjukglass och smakade precis som smaksatt mjukglass. Ingen yoghurtsmak alls! Fettfritt och vissa sorter var även sockerfria! Synd det inte finns sånt i Piteå eller Luleå. Den avnjöts i alla fall i Kungsträdgården i gassande solsken.

Lite mer strosande innan vi ramlade in på Jensens Bofhaus för en god köttbit till middag! Rusade sedan därifrån (vi betalade faktiskt för oss) och in på bion i närheten. Så såg vi "Hur många kramar finns det i världen?". Så bra och kul film! Riktigt bra tidsfördriv!

Efter det var det bara att bege sig mot Cityterminalen för att få ut bagaget ur förvaringsboxarna. Herregud vad packning vi har haft med oss! Sedan skildes våra vägar på Centralstationen. Vi klev på Arlanda Express och såg sedan hur Elli klev på nattåget hem. En resa och upplevelse till ända, en ny tar nu vid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0