30-års fest

Igår var det dags för firandet av en numer 30 år gammal Malin! Temat på festen var svart och guld så efter lite sökande hittade jag slutligen ett guldband som mamma sydde fast på min klänning. Guldfärgade uggleörhängen, "istappar" runt halsen i guld och silver och guldlackade naglar. Humöret var på topp och kl 17 infann jag mig i Korsträsk.
 

Festen började med lite mingel och sedan tipsrunda innan det blev dags för käk. Potatisgratäng, fläskytterfilé med beasås, kycklingspett med tzatziki, sallad, pastasallad och så fanns det ost och kex. Supergott!
Sedan skulle tipsrundan rättas. Ni vet den där tipsrundan där alla svarsalternativ är någon på festen och man ska göra olika saker. Jag var med som svarsalternativ på frågan "Vem har bäst hålvana?" Gissa vem som vann?! Jo, jag! Men jag och Karolin (som jag gick tipsrundan med) var dåliga på att gissa och fick bara 3/9 rätt.
Kvällen fortsatte sedan med dessertbuffé, cheesecake med hallon, saffranspannacotta, tre olika tryfflar, chokladkaka på kexchokladbotten med grädde och ost och kex. Allt var så himla gott!
Jag hade redan innan bestämt mig för att denna lördag skulle bli en ätardag, jag fick äta vad jag ville och hur mycket jag ville. Och det var så himla gott! Efter desserten var det dans, surr och snacksätande! Lite tävlingar/lekar som limbo och så dansade vi lite bugg och bump!
 

Tack Malin för en jättetrevlig kväll med god mat, dessert, surr, dans, folk och helt enkelt en lyckad kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0