En dag med familjen

Åtminstone delar av den. Igår umgicks jag med min bror och hans familj som hela dagen. Den började kl 9 då jag mötte upp storebror och dom två stora flickorna på badhuset. Det var meningen att vi skulle fara till Boden och bada men så upptäckte jag att dom stängde för en månad sen för renovering och har fortfarande inte öppnat. Så vi bestämde oss för att göra det enkelt och utnyttja ortens bad. Badade i 1,5h och sen frös både jag och storebror så vi var tvungna att gå upp. Flickorna var inte sena med att följa med in och få basta!
 
Mötte sedan upp svägerskan och minstingen för lunch ute, gott! Och efterrätts bjöds vi också på, så jag fuskade och åt en. Kokos- och limepannacotta med jordgubbsmos på, gott!
 
 
Efter lunchen for vi till mig för brorsan skulle hjälpa mig sätta fast cykeldatorn på racern och laga punkat på den andra cykeln. Skruvade lös däcket och for till dom. Hade väldiga problem att få lös och få fast däcket från fälgen, 3 st däckavtagare fick sätta livet till men tillslut så klarade vi det! Eller, Johan fixade det, jag såg mest på. Rätt ska vara rätt!
Gick sedan upp och surrade med svägerskan och hennes syster medan jag fick värma mina kalla fingrar hos Alva. Man blir varm i hela kroppen av bebismys! Sedan skjutsade brorsan hem mig och däcket innan han skulle på jobbet. Lyckades skruva fast däcket på cykeln igen och passade samtidigt på att vicka om sadeln. Nu måste jag bara ta mig till OK med cykeln för att pumpa upp däcket igen.
 
 

Klädd i rosa från topp till tå! Dessutom i de söta giraffkläderna jag och mamma köpte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0