Kollegor

Innan vi andra semester-periodare gick på semester så sa jag till Rezija att jag skulle ta med mig Elli och komma och hälsa på dom i stugan någon gång under semestern. När semestern nu snart är slut (för vissa i alla fall) så hörde jag av mig till henne i fredags och frågade om vi fick komma. Dom hade hunnit flytta hem till huset från stugan, så det blev ett besök hemma i stället på fredagkväll. Vi surrade i 3,5 timme och åt gott fika innan vi behagade åka hem. Passade perfekt med en surrkväll inne då det regnade hela kvällen.
 
Igår så hörde Karro av sig, en annan fd kollega, och undrade om vi inte skulle promenera. Klart vi skulle! Blev en tur runt Västermalm innan vi landade hemma hos henne för vätskepåfyllning. Blev även lite solning innan det var tid för mig att fara hem igen.
På kvällen for jag till Elli och blev bjuden på grillat, tack och bock! Vi hade planer på att dra ut i Luleå, men då vi inte fick någon fler med oss blev vi lite trötta och lata, så en snabb ragg på byn innan vi for hem och sov! Lugn lördag må jag säga.
 
Tänk vilken tur jag har haft. Jag har träffat så underbara människor via jobbet! Vänner för livet! Dom flesta via Fyrklövern. Men snart är det slut och jag börjar om på ny kula till hösten. Bara hoppas att jag får lika fina kollegor där som på Fyrklövern/Tärnstigen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var ska du börja jobba då? //cecilia

Svar: Jag börjar på en nystartad avdelning på Nyberga
GretaTurbo

2014-08-07 @ 18:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0