Workweekend

Igår kl 21 hade jag jobbat alla mina 25 h helg. Nu dröjer det 5 veckor tills nästa arbetshelg, skönt!
Men trots att man jobbat ett helt dygn så hinner man ändå med att göra saker om man vill. För det första så har jag hunnit baka rätt mycket på jobbet, chokladbollar, morotskaka och limpa! Och efter arbetstid har jag hunnit vara till Piteå två svängar.
I lördags for jag till Erika för att käka palt, spela spel och gå ut på 1906. Tack för det Erika! Och igår så for jag till Piteå på timmarna för att hämta hem ett flyttlass ur brorsans lägenhet, nu är den tom och urstädad och brorsan bor 7 mil ännu längre bort än tidigare. Så snart borde man fara och besöka han i Skellefteå också.
 
Igår när jag kom hem kl 21 så bytte jag om till löparskorna och så drog jag ut på en vända utan mobil, musik och gps-tracking. For hälsans stig och tänkte fokusera på löpekonomin (tror det kallas så). Skulle ha varit kul och se hur fort man sprang, för med blicken och bröstet uppåt och en lätt framåtlutande hållning så kändes det som att det gick betydligt lättare att springa! Tyvärr värmde jag inte upp något och tror det är därför som min högra benhinna krampade ihop. Men det sket jag i och sprang på ändå. Hade ändå både kompressionstights och strumpor, så tycker inte att jag borde ha fått så ont som jag fick. Börjar fundera om skorna är utslitna?
 
Nä, bäst ge sig ut i spåret igen så man hinner med det idag. Har en massa andra roliga saker att hinna med idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0