Underställ

Det blev även lite nödvändig shopping i onsdags, inte bara skor! Var i behov av nya underställ, är skönt att kunna byta efter varje skidtur för tröjorna brukar verkligen stinka. Och efter två promenader är dom inte så fräscha heller. Så hittade två på Stadium på rea! Och få inte en chock nu, men ett är rosa! Och det var sjukt skönt dessutom! Mamma köpte ett likadant, så nu kan vi matcha både underställ och skor!
 
Det svarta är från Helly Hansen och det fick jag för 250:-
Det rosa är från Everest och är nästintill sömlöst! Det är en söm där ärmen möter tröjan, men annars inget. Sjukt skönt! Och riktigt snyggt, trots att det är rosa.
Ni som är uppmärksamma märker säkert att dom rosa byxorna är lite korta. Det ska dom vara. Kommer blir skönt att slippa sömmar i snowboardskorna! Så nu blir det att införskaffa kompressionsstrumpor (vilket jag har velat ha ett tag) och sen en "Gunde-trosa" som dom på Stadium så snyggt kallade det. Det är alltså en trosa/shortstights som är vindtät framtill, så man slipper frysa om lår och ädla delar.

Kommentarer
Postat av: Anton

http://imgur.com/8FyKsiI

2014-02-23 @ 19:09:08
Postat av: mamma

alltså jag bara älskar mitt rosa underställ. Efter att ha skottat både fram och baksida med noll kondition och framförallt ork (efter lunginflammationen) så dröp jag av svett men så lustigt när jag drog av mig understället så kändes det nästan inte ens fuktigt :)

2014-02-26 @ 10:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0