Tidig lördagkväll

Klockan har precis passerat 21 och jag är på väg i säng. Inte illa för att vara en lördag va?! Är det jobbhelg så är det. Och det kan va rätt skönt att bara få gosa ner sig under vintertäcket och läsa lite Wellness. För att inte tala om min just nu värkande rygg. Det märks direkt då jag suttit för mycket. Först på jobbet där vi myst med korsord och nybakad sockerkaka hela eftermiddagen. Sen nu ikväll då jag först suttit och surrat med bror min och sen suttit framför facebook i en timme eller så. Ryggen är nu av i brösthöjd på höger sida, en liten punkt som spökat rätt länge nu. Why?! Så, bästa medicinen är alltså ryggläge och en god natts sömn.
 
Sov gott folket, men ha lite kul först ikväll!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Jag brukar också känna så där på en sida då man suttit för mycket, speciellt om jag har ätit extra mycket också :P

Jag hittade just reseguiden.se och kollar hotell där, dom verkar ha många billiga och bra som man kan kolla på och som ligger centralt. Kollade först på sidor på engelska med det var mycket krångligare att hitta nåt men här är det på svenska och det finns kommentarer och allt.

2014-01-19 @ 10:21:14
Postat av: Cecilia

kolla den här verkar inte den ganska bra http://www.stdavidshotels.com/

såg den på rekommendation från nån sida på internet där dom hade varit där. tycker det lät bra när jag läste om det, nära till det mesta och nära till tunnelbana och så om man inte vill gå. så ingår det frukost och verkar inte för dyrt om man tar ett 3 rum. verkar inte kunna räkna ut exakt hur det kostar just på den sidan dock.

2014-01-19 @ 10:56:20
Postat av: Cilla

nu kollade jag på lägenhetssidan du tipsade om och hittade många bra kolla den här https://www.airbnb.se/rooms/146528?checkin=2014-03-05&checkout=2014-03-10&guests=3&s=cLJL

det låter ju jätte bra och jag antar att priset är det sammanlagda priset och inte per person? alla fall så låter det billigt och bra om man då delar det på tre. och så är det ju kök så man kan göra lite egen mat om man inte vill äta ute varje dag kan man göra nåt enkelt där :)

2014-01-19 @ 16:24:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0