Arla morgonstund

Vaknade strax innan 7, var grymt trött men bestämde mig för att kliva upp. Disken är diskad och har precis svalt det sista av min 1,5 portion stora havregrynsgröt! Kolhydratuppladdning innan ett löppass tänkte jag! Nu är det bara vänta tills klockan blir 9 så man får fara ut! Solen skiner och det är några minusgrader, kommer bli uppfriskande!
 
Håller på att testa lite olika "mjölkar" till gröten. Tycker att havredryck är godare till havregrynsgröt än vanlig mjölk, så nu testar jag andra kombinationer också. För någon vecka sen testade jag mandelmjölk, vilket jag tyckte smakade som havredrycken. Förra veckan klev sojamjölken in i kylen och den var god den också. Den är lite len och känns tjockare än mjölk och har nästan lite smak av vanilj. Så nästa produkt ut blev då den osötade sojamjölken, men fy fabian! Det blir till att vaska den och köpa hem något annat i stället. Hurvas så dålig... Läser nu på paketet att den osötade har "Ren smak av soja". Fy tusan för vanlig soja då.
Då är frågan om jag ska sluta testa här. Har för mig att rismjölken inte är någon större hit och då har jag praktiskt taget gått igenom hela Coops utbud. För dom smaksatta produkterna går fetbort då det är flera ton med socker i dom. Nä, jag håller mig nog till havredryck eller SÖTAD sojamjölk. Eller vanlig lätt komjölk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0